Opskrifter

Skinkemignon med gorgonzolakartofler

Fredag, 9. marts 2012af Redaktion
Smager bare skønt!

(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen

1 skinkemignon (5-600 g)
100 g hakkede champignon
2 spsk. pesto
6 bagekartofler
Salt og peber
600 g grønne bønner
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tomatpuré
1 fed hvidløg
2 forårsløg
50 g gorgonzola

Skær et dybt snit i toppen af mignonen, bland champignon med pesto og fyld det i snittet. Skær bagekartoflerne i både og krydder dem med salt og peber. Kom dem i en bradepande og steg dem sammen med stegen i 35 min. ved 200° Nip og blancher bønnerne i letsaltet vand, lad dem dryppe godt af. Rør olie, tomatpuré, presset hvidløg og hakket forårsløg sammen og smag til med salt og peber. Kom marinaden over de varme bønner og lad dem stå 10-15 min. Smuldr gorgonzolaen over kartoffelbådene og bag dem i yderligere 5 min. og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SNIT GRØNSAGERNE

Mandolinjernet fra Börner skærer dine grønsager i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Salviekoteletter med hvidløgkartoffelmos
Braiseret skinkesteg med citron og oregano
Skinkesnitsel med krydret salat











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop