Skippers sildebøffer

Skøn, dansk mad serveret med rugbrød og radiser
Af
af Redaktion

(6 pers.)

4 røgede sild
2 finthakkede, kogte æg
1 æg
½ spsk. fransk sennep
2 spsk. snittet purløg
Salt, peber
Smør til stegning

Tilbehør
Radiser
Flute el. rugbrød



Pil sildene og læg kødet i en skål. Bland det med de hårdkogte æg, det rå æg og purløg. Smag til med salt og peber. Form blandingen til små bøffer og steg dem ved god varme 2 min. på hver side. Spis dem lune med tilbehøret.

Madopskrift Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre opskrifter med fisk...
Citronlaks med salsa
Fiskedeller fra kabyssen
Torsk i sprød dildskorpe med pebersauce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.