(4 pers.)
Det skal du bruge til provencalsk kalveragout
600 g kalvekød
2 spsk. olivenolie
2 løg
1 spsk. oregano
3 stilke timian
½ tsk. chili
1 dl oksebouillon
1 ds. hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 gule peberfrugter
12 sorte oliven
12 marinerede hvidløg
Salt og friskkværnet peber
3 stilke timian
1 citron
Prøv også: Smagfuld gryderet - perfekt til efteråret
Sådan laver du provencalsk kalveragout
Skær kødet i tern, brun dem i olien og hak løgene.
Tilsæt løg, oregano, timian, chili, bouillon, tomat og tomatpuré og lad retten småsimre under låg i 1-1½ time.
Skær peberfrugten i strimler og vend den i sammen med oliven og hvidløg.
Smag til med salt og peber og servér retten med timian og revet citronskal og kartoffelsne.