Spaghetti carbonara med forårsløg og spinat

Spaghetti carbonara smager simpelthen bare fantastisk. En ekstra bonus er, at det er ufattelig nemt at lave - selv med de ekstra ingredienser, der er tilføjet i denne lækre udgave.
Af
af Gitte Heidi Rasmussen.
Spaghetti carbonara med forårsløg og spinat

Ingredienser til spaghetti carbonara:

(4 pers.)

300 g bacon i skiver
300-400 g spaghetti
1 bdt. forårsløg
150 g babyspinat
¼ l madlavningsfløde
50 g friskrevet parmesan
2 æg
Salt og peber
Friskrevet parmesan

Prøv også: Klassisk spaghetti carbonara

Fremgangsmåde:

Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken.
Snit forårsløgene og bring dem i kog i halvdelen af fløden sammen med spinaten. Lad det simre et par min.
Pisk resten af fløden med parmesan og æg.
Rør det i og varm langsomt op, til det begynder at tykne. Det må endelig ikke koge.
Tag panden af varmen, bland godt med spaghetti og fordel det i dybe tallerkner.
Knus bacon hen over og servér straks drysset med ekstra parmesan.

Se også: Saltimbocca-ruller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.