Spaghetti med gulerod-fetasauce

Dejligt alternativ til kødsovsen
Af
af Redaktion

(4 pers.)

400 g spaghetti

Sauce
350 g gulerødder
2½ dl grønsags-bouillon
1 dl cremefraiche
200 g fetaost
Salt
Cayennepeber el. stødt chili
15-20 sorte oliven

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kog dem møre i bouillonen på 15-20 min. Miks gulerødder og bouillon glat med stavblender og sæt den tilbage over svag varme. Rør cremefraiche i. Smuldr
fetaosten groft og rør den i. Smag til med salt og cayennepeber og rør oliven i.
Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Spis evt. salat til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Tortillas med fisk og salsa
Pastapizza i ovn
Pasta med ragout af svinekød




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.