Spinatsalat med lammemørbrad

Til dig, der gerne vil have salat, men alligevel ikke kan undvære kødet
Af
af Redaktion

(4 pers.)
15 min.

250 g lammemørbrad
Salt og peber
100 g spæd spinat
½ bdt. radiser
2 stilke bladselleri
1 gulerod
2 spsk. syrnet fløde
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. karry
1 spsk. finthakket asie
1 tsk. finthakket kapers


Krydr lammemørbraderne med salt og peber og brun dem på en tør pande ved høj varme i 3-4 min. Lad mørbraderne svale af, mens salaten tilberedes. Skyl spinaten og lad den dryppe godt af. Skær radiser, bladselleri og gulerod i tynde skiver og bland dem i spinaten. Rør en dressing af syrnet fløde, mayonnaise, karry, asie og kapers. Anret spinatsalaten på et fad, læg skiver af lammemørbrad over og hæld dressingen over.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med lam...
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Ovnstegte lammeskanke
Braiseret lam med oliven og nøddepilau

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.