Opskrifter

Spindelvævs-suppe

Mandag, 29. oktober 2012af Redaktion
En lækker tomatsuppe, der giver varmen på en kold efterårsaften

(4 pers.)

2 gulerødder
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g græskarkerner
2 spsk. soja
1½ dl cremefraiche

Tilbehør
Groft brød

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Skræl gulerødderne og skær dem og tomaterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i smørret. Tilsæt gulerødder, tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min. Kom græskarkernerne på en varm pande, tilsæt sojaen og lad dem riste, til sojaen er væk. Blend eller purér suppen gennem en sigte, til den er helt glat. Smag til med salt og peber. Server suppen med cremefraiche, græskarkerner og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Græskarboller
Græskar-popocakes
Mumiekager

Du finder masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Lav en festlig halloween-fest med nogle af opskrifterne fra galleriet...