(1 pers.)
Det skal du bruge til stegt laks med ravioli og dildsovs:
1 laksefilet
Salt og peber
½ usprøjtet citron
1 spsk. smør
125 g ravioli med
ost
½ dl bouillon
½ dl hvidvin
2 tsk. majsstivelse
½ dl fløde
½ bdt. dild
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Prøv også: Stegt laks med vaniljetomater
Sådan laver du laks med ravioli
Krydr laksen med salt og peber og riv citronskallen over.
Steg laksestykkerne gyldne i smørret og dryp med citronsaft.
Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog.
Rør majsstivelsen ud i fløden, pisk det i bouillonen og giv sovsen et opkog.
Tilsæt klippet dild og smag til med salt og peber.
Vend raviolien i sovsen, varm igennem og servér med flutes.
Prøv også: Havbars i pakke