Stegt rødspætte med dildsovs

Sund og god middag med fisk
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

500 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
2 spsk. klippet dild
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
100 g flødeost
1 dl mælk
½ spsk. fiskesennep
1 spsk. klippet dild
Salt og peber

Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med dild, salt og peber og vend de flåede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver side. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Tilsæt sennep, dild, salt og peber og smag sovsen til.
Server rødspætterne med en god råkost.


Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med fisk...
Torsk i sprød dildskorpe med pebersovs
Fiskekrebinetter med ravigotte
Grøn fiskesuppe med kartofler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.