Opskrifter

Svamperisotto med rejer

Lørdag, 19. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Er der noget skønnere end en lækker risotto? Eventuelt serveret med et glas kølig hvidvin... Her får I en nem opskrift på den skønne ret

Opskrift på svamperisotto med rejer

(2 pers.)

300 g blandede svampe
1 hakket skalotteløg
150 g risottoris
2 spsk. olivenolie
½ dl hvidvin
5½ dl bouillon
1 spsk. smør
170 g rejer
50 g revet parmesan
½ citron
Salt og peber
Frisk oregano

PRØV OGSÅ: Kyllingesalat med pasta og abrikos

Fremgangsmåde til svamperisotto

Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og ris i olien, uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er brugt. Vend rejer og revet parmesan i risottoen, smag til med citronsaft, salt og peber og servér med frisk oregano.

PRØV OGSÅ: Risotto med muslinger


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.