Svampesuppe med hvidløgs­muslinger

Supernem og lækker suppe
Af
opskrift af Kristina Marckmann
Svampesuppe med hvidløgs­muslinger
20 min
3 personer

(3 pers.)
20 min.

2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
500 g blandede svampe i tern
8 dl hønsefond
1 ds. muslinger
2 dl fløde 13%
1 spsk. smør
2 fed presset hvidløg
½ dl hakket persille
Salt, peber

Tilbehør
Brød

Sådan laver du svampesuppe med hvidløgs­muslinger

Svits løg, hvidløg og svampene i smørret. Tilsæt hønsefond, væden fra muslingerne og fløde og lad det simre i 10 min. Svits muslingerne i smørret, tilsæt hvidløg og persille og lad det svitse i et par min. Blend suppen helt eller delvist med en stavblender, så den jævnes. Smag til med salt og peber og server suppen med hvidløgsmuslingerne og brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.