Opskrifter

Svinekebab med bulgur

Tirsdag, 7. august 2012af Redaktion
Supernem ret

(2 pers.)
20 min. + marinering

400 g mørt svinekød af f.eks. mørbrad
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 courgette
6 spsk. barbecuemarinade (købes færdig)
200 g couscous
3½ dl bouillon
1 dl hakkede krydderurter, f.eks. purløg, basilikum og bredbladet persille
2 træspyd

Skær peberfrugterne og courgetterne i stykker, der passer til kødet. Læg peberfrugter, courgetter og kød i marinaden og lad det trække i 30 min. Hæld bouillon over couscoussen og lad den trække i 15 min. Vend rundt med hakkede krydderurter. Sæt kød, courgetter og peberfrugter på små træspyd og steg dem i ovnen på grill eller på grillpande i ca. 10-12 min. med mange rundvendinger. Server med couscoussen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter og grønsagsspid
Speltwraps med kylling og grønt
Indisk pizza




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop