Opskrifter

Svinekotelet med cashewnødder

Torsdag, 16. juni 2011af Redaktion
En skøn ret, der serveres med persilleslaw til

(4 pers.)
(30 min.

4 svinekoteletter med ben
2 æggehvider
100 g finthakkede cashewnødder
Salt og peber
Evt. lidt rosmarin
Lidt revet, usprøjtet citronskal
2 spsk. smør

Persilleslaw
400 g fintsnittet spidskål
2 æbler
1 lille bundt hakket persille
1 dl mayonnaise
1 dl ymer eller yoghurt
1 tsk. sennep
1 spsk. honning
Salt og peber

Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande ved høj varme på begge sider. Pensl med sammenpisket æggehvide og vend dem i hakkede cashewnødder med lidt hakket rosmarin og fintrevet citronskal. Sæt koteletterne i ovnen i 10 min. ved 200°, til kødet er rosa eller mere.
Server med persilleslaw, der røres sammen af meget fintsnittet spidskål, æble i tern, hakket persille, mayonnaise, ymer, sennep og honning.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FLOT FRANSK SKÅL

Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Skinkemignon med sennep
Koteletter med rødløgskompot
Dortes æblekoteletter




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop