Opskrifter

Sydstatskylling

Mandag, 18. oktober 2010af Redaktion
Lækker ret med masser af smag

(4 pers.)

4 kyllingeoverlår
Citronsaft
½ rødløg i tern
200 g majskerner
1 rød peberfrugt i tern
1 dl hakket, bredbladet persille
1 tsk. paprika
1 æg
50 g hvedemel
Olie til stegning
2 røde chili, hakkede
1 hakket skalotteløg
100 g sukker
½ dl riseddike
Salt og peber

Tilbehør
Salat

Drys kyllingelårene med salt, peber og lidt citronsaft og sæt dem i ovnen i 35 min. ved 200°. Bland hakket rødløg, peberfrugt og majs med paprika, persille og ægget. Kom melet i, så det binder som en slags dej. Kom salt og peber i dejen. Varm olie op i en dyb pande og steg små pandekager af majsdejen ca. 12 min. på hver side. Kom chili, skalotteløg, eddike og sukker i en gryde og kog sammen. Anret med majskager i bunden, kylling over eller ved og med varm, stærk sovs over.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Kyllingegryde med enebær
Provencalsk kyllingefilet med tomatsalat og persillerødder
Hurtig kylling i ovn