Tungratin med grønt

(4 pers.)25 min.250 g pastaskruer el. rør50 g smør35 g hvedemel6 dl sødmælk90 g revet fast ostLidt revet muskatnødSalt og peber1 bdt. grønne asparges
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

250 g pastaskruer el. rør
50 g smør
35 g hvedemel
6 dl sødmælk
90 g revet fast ost
Lidt revet muskatnød
Salt og peber
1 bdt. grønne asparges skåret i mindre stykker
2 dåser tun i vand

Tilbehør
Grøn salat

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Smelt smørret, afbag med melet og spæd med mælken. Kog igennem og smag til. Tilsæt halvdelen af osten, asparges, pasta og tun. Kom i et smurt ovnfast fad og drys med resten af osten. Sættes i ovnen ved 225° i 15 min. Spises med grøn salat

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med fisk...
Birkespaneret fiskefilet med rissalat
Stegt smørfisk med bønnesaute
Fyldig suppe med alks og rejere

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.