Vegetargryde med couscous

45 min.(6 pers.)1 spsk. stødt koriander1 spsk. stødt gurkemeje1 spsk. stødt kanel3 spsk. olivenolie1 hakket rødløg1 hakket rød chili2 fed hakket
Af
af X

45 min.
(6 pers.)

1 spsk. stødt koriander
1 spsk. stødt gurkemeje
1 spsk. stødt kanel
3 spsk. olivenolie
1 hakket rødløg
1 hakket rød chili
2 fed hakket hvidløg
50 g dadler
500 g aubergine i tern
500 g courgette i tern
200 g pillede kastanjer
2 ds. hakkede flåede tomater
Hakkede krydderurter og saft af citron

Tilbehør: Dampet couscous med hakkede krydderurter og løg

Steg alle krydderier, løg, chili, hvidløg og dadler i lidt af olien. Kom så auberginer og senere courgetter ved og kog af med tomater. Når det har simret i 25 min. tilsættes kastanjerne. Damp couscous og vend med hakket løg og krydderurter. Smag til med salt, peber og citron og server med grønsagerne.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.