Opskrifter
Vietnamruller med mynte
Mandag, 1. september 2008af X
(10 stk.)200 g hakket oksekød1 spsk. olie2 finthakkede peberfrugter1 dl friske bønnespirer1 finthakket gulerod1 spsk. friskhakket mynte1 spsk. fish
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/780bc74d0dcc4f429c3ed25a5ec9b684.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(10 stk.)
200 g hakket oksekød
1 spsk. olie
2 finthakkede peberfrugter
1 dl friske bønnespirer
1 finthakket gulerod
1 spsk. friskhakket mynte
1 spsk. fish sauce
½ tsk. chilipulver,
salt
Fillodej eller forårsrulledej
Svits kødet på en pande i olien, til det er gennemstegt, og køl det af. Bland kødet med grønsagerne. Smag til med fishsauce, chilisauce og salt. Form forårsrullerne og steg dem.
Opskrift; Anne Skovgaard-Petersen