Yoghurt med figenkompot

Dejlig morgenyoghurt med figner
Af
af Redaktion

Ingredienser til yoghurt med figenkompot

200 g friske figner
2 spsk. sukker
1 appelsin
1 l yoghurt
50 g hasselnødder

Fremgangsmåde til yoghurt

Vask fignerne, fjern stilken og skær dem i mindre stykker. Kom figner, sukker og appelsinsaft i en gryde og bring det i kog ved lav varme. Lad kompotten småsimre under låg i 30 min., mens der røres indimellem. Tag låget af, kog i yderligere 10-15 min., til den tykner, og lad den køle. Vend kompotten i yoghurten og anret i små portionsglas med hakkede nødder på toppen.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Hybenkompot
Æbleyoghurt

Byd på brunch

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.