Æbleyoghurt

En herlig start på dagen
Af
af Redaktion

Opskrift på æbleyoghurt

250 g æbler
½ vaniljestang
1 spsk. vand
1 spsk. sirup
1 l yoghurt
1 spsk. kanel
2 spsk. sukker

Fremgangsmåde til æbleyoghurt

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Kog æblerne med den flækkede vaniljestang og vandet ved svag varme under låg i 15 min. Smag mosen til med sirup og lad den afkøle. Vend den kolde æblemos i yoghurten og server den drysset med kanelsukker.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Fuldkornsyoghurt med mandler
Morgenkokotte
Yoghurt med kompot

Abonnement på Familie Journal

Byd på lækker brunch

Byd på brunch

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.