Æbleyoghurt

En herlig start på dagen
Af
af Redaktion
Annonce

Opskrift på æbleyoghurt

250 g æbler
½ vaniljestang
1 spsk. vand
1 spsk. sirup
1 l yoghurt
1 spsk. kanel
2 spsk. sukker

Fremgangsmåde til æbleyoghurt

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i mindre stykker. Kog æblerne med den flækkede vaniljestang og vandet ved svag varme under låg i 15 min. Smag mosen til med sirup og lad den afkøle. Vend den kolde æblemos i yoghurten og server den drysset med kanelsukker.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Fuldkornsyoghurt med mandler
Morgenkokotte
Yoghurt med kompot

Abonnement på Familie Journal

Byd på lækker brunch

Byd på brunch
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.