Croque madame

Den franske udgave af en ristet sandwih med skinke og ost serveret med et spejlæg på toppen
Af
af Redaktion

Ingredienser til croque madame

(4 stk.)

150 g revet ost (cheddar el. mozzarella)
1 spsk. sennep
2 spsk. syrnet fløde
1 knsp. peber
½ tsk. salt
8 skiver toastbrød
4 skiver skinke
1 tomat i skiver
1 spsk. smør
4 æg

Sådan gør du
Rør ost, sennep, syrnet fløde, salt og peber sammen og smør det på brødskiverne. Læg brødene sammen to og to med tomat- og skinkeskiverne imellem. Steg sandwichene gyldne på begge sider i smørret ved jævn varme, så osten smelter. Slå æggene ud hver for sig på en pande og steg dem ved jævn varme, til hviden netop har sat sig. Server brødene med æggene over og gerne med lidt frisk tomatsalsa til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Æble-ingefærdrik
Grove rosmarinflutes

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Skal du holde brunch? Du kan finde masser af opskrifter i galleriet...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.