Opskrifter

Croque madame

Lørdag, 10. november 2012af Redaktion
Den franske udgave af en ristet sandwih med skinke og ost serveret med et spejlæg på toppen

Ingredienser til croque madame

(4 stk.)

150 g revet ost (cheddar el. mozzarella)
1 spsk. sennep
2 spsk. syrnet fløde
1 knsp. peber
½ tsk. salt
8 skiver toastbrød
4 skiver skinke
1 tomat i skiver
1 spsk. smør
4 æg

Sådan gør du
Rør ost, sennep, syrnet fløde, salt og peber sammen og smør det på brødskiverne. Læg brødene sammen to og to med tomat- og skinkeskiverne imellem. Steg sandwichene gyldne på begge sider i smørret ved jævn varme, så osten smelter. Slå æggene ud hver for sig på en pande og steg dem ved jævn varme, til hviden netop har sat sig. Server brødene med æggene over og gerne med lidt frisk tomatsalsa til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Æble-ingefærdrik
Grove rosmarinflutes

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Skal du holde brunch? Du kan finde masser af opskrifter i galleriet...