Lækker dampet fisk med frisk mangosalat og mozarella
Skal det være nemmere at sætte fisk på middagsbordet? Så prøv denne dampede version, der serveres med en frisk mangosalat.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
20 min
2 personer
Dampet fisk med mangosalat
400 g havkat el. anden hvid, fast fisk
2 spsk. hvidvin el. lidt citronsaft
4 store tomater
2 modne mangoer
2 kugler mozzarella (gerne dem af bøffelmælk)
1 dl basilikumblade
Olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
- Læg fisken i et ildfast fad, drys med salt, peber og vin og stil i ovnen ved 180° i 8 min.
- Skær tomaterne i skiver og læg dem fladt ud på et fad.
- Fordel skiver af mango og mozarella over og drys med basilikum, salt, peber og olivenolie.
- Server den friske salat til fisken og giv evt. flute til.

Hjemmebag
Mangoboller med fyld

Hovedretter
Havkat med rød grapefrugt og agurk
Annonce








