Lækker jule-roulade med chokoladesmørcreme
Denne julede roulade tager ingen tid at lave, og så er den fyldt med skøn chokoladesmørcreme, der får dine tænder til at løbe i vand.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 20 min
1 stk
Rouladebund
3 æg
225 g sukker
100 g kokosmel
50 g kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
Chokoladesmørcreme
100 g smeltet chokolade
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
Revet skal af 1 usprøjtet lime
1 spsk. kakao
Fremgangsmåde
- Pisk æggene luftige med sukkeret og rør kokos, sigtet kartoffelmel og bagepulver i.
- Hæld dejen i bagepapirbeklædt form på 30 x 40 cm og bag den ved 200° i 12 min.
- Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde.
- Smelt chokoladen og rør æggeblommerne med flormelis og smør.
- Tilsæt chokolade og limeskal og rør cremen godt igennem.
- Smør smørcremen over den kolde kage og rul den stramt sammen.
- Sigt kakaoen over rouladen og server.

Dessert & Kage
Konfektkugler med blåbær og hvid chokolade

Dessert & Kage