Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat
Disse koteletter er serveret sammen med en lækker og middelhavs-inspireret kartoffelsalat bestående af soltørrede tomater, feta og forårsløg.
Af
af Kristina Marckmann

35 min
4 personer
Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat
650 g små kartofler
60 g sorte oliven
3 koteletter
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 spsk. smør
50 g semidried tomater i strimler
100 g feta i tern
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Halvér og udsten oliven.
- Krydr koteletterne med salt og peber og skær hvidløget i tynde skiver.
- Rist hvidløg og timian i olien, til det begynder at tage farve, læg koteletterne på panden og lad dem stege med 4-5 min. på hver side ved middelhøj varme.
- Skær kartoflerne i tern og bland dem med tomater, feta, forårsløg og oliven.
- Pisk citronsaft og olivenolie sammen, smag dressingen til med salt og peber og hæld den over kartoflerne.

Hovedretter
Kartoffelsalat med rosenkål og stegt andebryst

Hovedretter