Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat

Disse koteletter er serveret sammen med en lækker og middelhavs-inspireret kartoffelsalat bestående af soltørrede tomater, feta og forårsløg.
Af
af Kristina Marckmann
Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat
35 min
4 personer
Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat
650 g små kartofler
60 g sorte oliven
3 koteletter
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 spsk. smør
50 g semidried tomater i strimler
100 g feta i tern
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  2. Halvér og udsten oliven.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og skær hvidløget i tynde skiver.
  4. Rist hvidløg og timian i olien, til det begynder at tage farve, læg koteletterne på panden og lad dem stege med 4-5 min. på hver side ved middelhøj varme.
  5. Skær kartoflerne i tern og bland dem med tomater, feta, forårsløg og oliven.
  6. Pisk citronsaft og olivenolie sammen, smag dressingen til med salt og peber og hæld den over kartoflerne.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.