Solbær-brændevin

Solbærblade dufter, bare man strejfer dem. De er gode i brændevin, og nogle blade i syltede agurker og asier giver eddiken en god krydring.
Af
af Redaktion

½ l klar Brøndum el. vodka
1 usprøjtet citron
15-20 friske solbærblade

Skyl citronen og skær skallen tyndt med kartoffelskræller. Skyl solbærbladene og dup dem tørre. Læg citronskal og blade i en bredhalset flaske og hæld brændevin over. Lad blandingen trække på køkkenbordet ca. 1 døgn og si den. I løbet af nogle dage bliver den smukt sart grøn med pikant solbærsmag, der evt. kan mildnes med lidt mere Brøndum.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Skovmærkesnaps
Kryddersnaps
Blommesnaps med anis




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.