Chokoladeroulade med kokos og blød smørcreme
Denne chokoladeroulade med kokos er fyldt med en blød og lækker smørcreme. Opskriften giver én roulade og i alt 12 skiver. Velbekomme!
Af
af All Over Press

20 min
12 personer
Roulade
3 æg
125 g sukker
5 spsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
2 spsk. kokosmel
Creme
75 g blødt smør
50 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl vaniljekvark
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og kakao og vend det i æggemassen.
- Fordel dejen i en beklædt bradepande på ca. 30 x 40 cm. B
- ag kagen midt i ovnen ved 250° i ca. 5 min.
- Drys kokosmel over og vend den ud på et stykke bagepapir.
- Fjern bagepapiret fra bunden af kagen og sæt bradepanden over kagen, mens den køler af.
- Creme Rør smør og flormelis sammen, rør æggeblommen i og rør kvarken i lidt ad gangen, mens der piskes til en jævn creme.
- Fordel cremen på kagen og rul den sammen.

Dessert & Kage
Chokoladeroulade med hvid chokoladecreme og Grand Marnier

Hjemmebag