Pandekager med spinat og bacon

Middagen bliver et hit hos hele familien, når disse pandekager bliver serveret
Af
af Redaktion
Pandekager med spinat og bacon serveret med tomatsalat

Opskrift på pandekager med spinat og bacon

(2 pers.)
30 min.

40 g mel
2 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
150 g bacon i tern
½ spsk. smør
1 fed hakket hvidløg
100 g champignoner
1½ spsk. mel
400 g hakket frossen spinat
1 ½ dl fløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. revet ost

Pisk mel, mælk, æg og salt sammen til en let dej. Bag dejen i lidt fedtstof på panden til tynde pandekager. Rist baconternene gyldne i smørret, tilsæt hvidløg og champignoner i skiver og lad dem riste med i et par min. Drys melet over og tilsæt fløden under omrøring. Tilsæt spinat og krydderier, giv det et opkog og smag til. Fold pandekagerne om spinatfyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over, gratiner ved 225° i 8-10 min. og server med tomatsalat.

Madopskrift: Kristina Miechels

Mere med mad-pandekager...
Pandekager med kylling og courgetter
Pestopandekager
Ostegratinerede spinatpandekager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.