Valnødderoulade med et cremet fyld af flødeskum og friske hindbær

Her får du opskriften på en herlig sommer-roulade lavet på valnødder, og så er den fyldt med flødeskum vendt med friske hindbær. Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Valnødderoulade med et cremet fyld af flødeskum og friske hindbær
30 min
8 personer
Rouladebund
5 æg
100 g sukker
60 g hvedemel
60 g blendede valnødder
60 g grofthakkede valnødder
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljeekstrakt
Fyld
2½ dl piskefløde
400 g hindbær
50 g sukker
Kornene af 1 vaniljestang

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig dej.
  2. Sigt mel over og fold i sammen med valnøddeblend, vaniljeekstrakt og bagepulver.
  3. Fold hakkede valnødder i dejen.
  4. Kom dejen ud i en 22 x 31 cm foldet bagepapirform. Bag ved 180° i 10-12 min.
  5. Vend ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og rul straks bunden om bagepapiret, som var det fyldet.
  6. Pisk fløden til skum og smag til med sukker og vaniljekorn.
  7. Vend hindbærrene i skummet - nogle af dem kan moses let, så det danner marmorering.
  8. Rul bunden ud igen, smør fyldet på, rul sammen igen og stil koldt.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.