Valnødderoulade med et cremet fyld af flødeskum og friske hindbær
Her får du opskriften på en herlig sommer-roulade lavet på valnødder, og så er den fyldt med flødeskum vendt med friske hindbær. Velbekomme!
Af
af Helle Brønnum Carlsen

30 min
8 personer
Rouladebund
5 æg
100 g sukker
60 g hvedemel
60 g blendede valnødder
60 g grofthakkede valnødder
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljeekstrakt
Fyld
2½ dl piskefløde
400 g hindbær
50 g sukker
Kornene af 1 vaniljestang
Fremgangsmåde
- Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig dej.
- Sigt mel over og fold i sammen med valnøddeblend, vaniljeekstrakt og bagepulver.
- Fold hakkede valnødder i dejen.
- Kom dejen ud i en 22 x 31 cm foldet bagepapirform. Bag ved 180° i 10-12 min.
- Vend ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og rul straks bunden om bagepapiret, som var det fyldet.
- Pisk fløden til skum og smag til med sukker og vaniljekorn.
- Vend hindbærrene i skummet - nogle af dem kan moses let, så det danner marmorering.
- Rul bunden ud igen, smør fyldet på, rul sammen igen og stil koldt.

Dessert & Kage
Brownie-muffins med valnødder

Dessert & Kage