Fiskefiletter med mynte-ærtesovs

God ret med fisk og grønt
Af
af Redaktion

(2 pers.)
40 min.

4 dobbelte filetter af rødspætte el. skrubbe
1 æg
1 dl sesamfrø
Salt og peber
20 g smør + 1 spsk. olie
300 g ærter til at bælge
200 g sukkerærter
1 forårsløg
5 blade frisk mynte
2 dl tyk yoghurt
1 citron
400 g nye kartofler



Kog kartoflerne 20 min. i letsaltet vand. Vend filterne i æg og så i sesamfrø med salt og peber. Steg dem gyldne i smør og olie. Bælg ærterne og snit sukkerærterne på langs til strimler, der vendes med ærtene og til sidste lige slynges i smørolie fra fisken. Drys med forårsløg i tynde skiver. Rør yoghurt med mynte, salt og peber og server til sammen med de nykogte kartofler og citronbåde.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Fisk er godt flere gange om ugen, så prøv også...
Kold laks med tomatmayonnaise
Ovnstegte søtunger med lysegrønne skørter
Birkespaneret fiskefilet med
Torskerognsfrikadeller




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.