Svinekotelet med salat og valnødder

Lav lækker svinekotelet med salat og valnødder til hele familien.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på svinekotelet med salat og valnødder

(4 pers.)
4 svinekoteletter
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
6 forårsløg
2 stængler bladselleri
1 dl hakket persille
1 dl mayonnaise
2 dl skyr naturel
Salt og peber
3 radicchiosalater
Lidt olivenolie
75 g valnødder

Sådan laver du svinekotelet med salat og valnødder

Drys koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olie i ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte.

Rens og hak forårsløgene og selleri og bland dem med persillen. Rør mayonnaise og skyr sammen og smag til med salt og peber.

Skyl salaten og del hvert salathoved i kvarte. Læg dem i et ildfast fad og dryp med olie. Drys nødder over. Steg dem ved 225º i 10 min.

Anret på varme tallerkner og servér med flutes.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.