Farserede peberfrugter med skinkekød og bulgur

Her får du opskriften på en flot og farverig omgang aftensmad. Peberfrugterne her er fyldt med hakket skinkekød, men du kan også bruge oksekød.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Farserede peberfrugter med skinkekød og bulgur
30 min
4 personer
Farserede peberfrugter med skinkekød
2 røde og 2 gule peberfrugter
200 g hakket skinkekød
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. paprika
50 g bulgur el. ris
2½ dl grønsagsbouillon
½ bdt. persille, hakket
Tilbehør
Tzatziki
Flute

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugterne igennem på langs, så stilken bliver siddende, og fjern forsigtigt kernehuset.
  2. Sæt peberfrugterne i ovnen ved 200° i 8 min.
  3. Steg det hakkede skinkekød i olie i 3-4 min., til det bruner let, og vend det nu med hakket hvidløg, spidskommen, paprika og bulgur.
  4. Kom bouillon ved og lad det småkoge under låg eller dæk til med alufolie, så bulguren kan koge mør og absorbere væsken. Det tager ca. 10 min.
  5. Rør den hakkede persille i kødet sammen med salt og peber og fyld det i de halvbagte peberfrugter.
  6. Stil dem under grillen i ovnen og dryp lidt olivenolie over ved servering. Griltid er ca. 8 min.
  7. Server med tzatziki og flute.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.