Vinterratatouille

(4 pers.)100 g løg, rødløg el. porre200 g rodfrugter (persillerod, gulerod, selleri, rødbede el.lign.)300 g kål (savoykål, grønkål, hvidkål, broccoli
Af
af Redaktion

(4 pers.)

100 g løg, rødløg el. porre
200 g rodfrugter (persillerod, gulerod, selleri, rødbede el.lign.)
300 g kål (savoykål, grønkål, hvidkål, broccoli el.lign.)
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. flåede tomater
1 dl vand
½ spsk. oregano
1 tsk. timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber

Hak løgene og skær rodfrugterne i 1 cm store tern. Skær kålen i mindre stykker og hak hvidløgene fint. Svits grønsagerne i olien i et par min., uden de tager farve. Tilsæt de flåede tomater sammen med vand, oregano, timian, salt og peber og lad det småsimre under låg i 15 min. Smag ratatouillen til og server.

Madopskrift: Kristina Miechels

Flere gode retter til den kolde tid...
Vintertærte
Vintergryde
Varmende skalddyrssuppe med ingefær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.