Annonce

Kartoffel-porresuppe med peberrodscreme

Skøn kartoffel-porresuppe med peberrodscreme
Af
af Redaktionen
Kartoffel-porresuppe med peberrodscreme
Annonce

(3 pers.)
25 min.

Det skal du bruge til kartoffel-porresuppe

500 g kartofler i tern
8 dl grønsagsbouillon
2 porrer
1 spsk. smør
Salt og peber
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk. flødeost
1 spsk. reven peberrod

Prøv også: Chili-kartoffel-porresuppe med havreflüte

Sådan laver du kartoffel-porresuppe

Kog kartoflerne møre i bouillon og purer blandingen gennem en grov sigte eller blend suppen. Skær porrerne i ringe og svits dem i smørret, til de er let gyldne. Kom porrerne i kartoffelsuppen og smag til med salt og peber. Rør cremefraichen med fl ødeost og den revne peberrod til en jævn og ensartet creme. Server suppen rygende varm, anrettet med en skefuld peberrodscreme i midten og en grovflute.

Opskrift: Kristina Miechels

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.