
(1 pers.)
150 g hakket mager oksekød, maks. 6% fedt
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
150 g hvidkål
150 g gulerod
2 dl tomatsauce fra glas
1 dl vand
2 tsk. oregano
Salt og peber
125 g kogt parboiled ris (60 g rå ris)
TIP
Sådan gør du
Rens grønsagerne og snit dem fint, tilsæt tomaterne.
Varm olien i en gryde og brun kødet i ca. 5 min.
Tilsæt oregano, vand og grønsager.
Lad retten småkoge i 25-30 min. og smag til med salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Mest grønt
Mest tilbehør
Mest protein
Oksekød
150 g
125 g
200 g
Grønsager
300 g
175 g
175 g
Tilbehør (ris)
125 g
200 g
150 g
Kcal/ kJ
492/2050
533/2229
518/2168
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Tunmousse på tomatbund
Gammeldags oksesteg med pillekartofler og grønsager
Burger med coleslaw og barbecuefritter
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.