Fuldkorns-yoghurt med kokos

Et sundt og nærende morgenmåltid er det bedste udgangspunktet for en god dag
Af
af Redaktion

½ l yoghurt naturel
1 lille ds. kokosmælk
70 g kokosmel
90 g havregryn
2 spsk. solsikkekerner
1 tsk. vaniljesukker
200 g frisk frugt i tern (f.eks. æble, mango, melon el. bær)
Ahornsirup


Pisk yoghurt og kokosmælk sammen.
Bland kokosmel, havregryn, solsikkekerner og vanilje og vend det i yoghurten.
Dæk yoghurten til og lad den trække på køl natten over.
Drys yoghurten med den friske frugt og server med sirup.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere godt til morgenbordet...
Hjemmelavet musli
Kiwismoothie
Frisenborg morgenbrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.