Asparges med grapefrugt

Skøn salat med asparges, grapefrugt og hyldeblomstsirup - god til en let sommermiddag, men passer også glimrende til grill.
Af
af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina Krüger
Lækker salat med asparges og grapefrugt

Opskrift på asparges med grapefrugt

(4 pers.)
12 hvide asparges
2 rosa grapefrugter
1 dl hyldeblomstsirup
4 skærme
Salt og peber

Prøv også: Asparges med hasselnøddedressing

Sådan laver du asparges med grapefrugt

Skræl aspargesene og skær de nederste 3 cm bort. Skær dem i 2 cm lang stykker og kog dem i saltet vand i 4 min. Hæld vandet fra.

Skræl grapefrugterne, pil de bitre, hvide hinder af. Skær fileter ud og skær dem i mindre stykker. Vend grapefrugten i hyldeblomstsiruppen.

Anret aspargesene i fire dybe skåle og hæld grapefrugtsiruppen over.

Dæk overfladen med små, hvide blomster fra skærmene. Drys med salt og peber.

Prøv også: Kylling med asparges

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.