Burger med græskarbøf

Både miljøet og dit helbred har godt af kødfrie retter ind imellem. Prøv denne smagfulde burger med en græskarbøf.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Burger med bøf af græskar
Annonce
25 min
4 stk
Det skal du bruge
350 g hokkaidogræskar
75 g cheddar
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk oregano
1 æg
1 dl fløde
2 skiver toastbrød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
4 grove burgerboller
100 g salat
2 tomater
¼ agurk
Ketchup

Fremgangsmåde

  1. Skær skrællen af græskaret, riv græskarkødet og cheddar og bland det med presset hvidløg, oregano, æg, fløde, smuldret brød, salt og peber til en sammenhængende fars.
  2. Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie 5 min. på hver side.
  3. Lun burgerbollerne, snit salaten og skær tomat og agurk i skiver.
  4. Læg burgerbollerne sammen med salat, tomat, agurk, bøffer og ketchup og servér.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.