Annonce

Asiatisk inspireret kylling med teriyaki og nudler

Prøv denne kylling teriyaki med nudler, der er inspireret af asiatiske smage. Opskriften er til to personer.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Kylling teriyaki med nudler
Annonce
30 min
2 personer
Ingredienser
2 kyllingefileter
1 lille rød chili
2 cm frisk ingefær
2 spsk. soja
½ bdt. koriander
150 g sukkerærter
2 spsk. teriyaki-sovs
200 g nudler

Sådan laver du kylling teriyaki med nudler

  1. Læg kyllingestykkene i et ovnfast fad.
  2. Pil og hak chilien. Skræl og riv ingefæren.
  3. Bland chili og ingefær med soja og hakkede korianderstilke, gem bladene til pynt.
  4. Sæt kyllingen i ovnen ved 210º i 20 min., til kyllingen er gennemstegt.
  5. Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  6. Kom sukkerærterne i en gryde med 1 dl vand og damp dem i 30 sek.
  7. Hæld vandet fra og kom teriyakisovsen ved.
  8. Vend kogte, drænede nudler i gryden og anret som bund på to tallerkner.
  9. Læg kyllingen over, drys med korianderbladene og servér.

Prøv også: Asiatisk salat med oksekød

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.