Koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

Server dine koteletter på en ny og anderledes måde - her lavet i chimichurri og serveret med kartoffelsufflé.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Koteletter chimichurri og kartoffelsufflé

(4 pers.)

Det skal du bruge til koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

700 g kartofler
100 g gedeost
2 æg
Salt og peber
4 svinekoteletter
½ usprøjtet citron
1-2 chilier
1 lille bdt.
koriander
1 lille bdt. persille
2 fed hvidløg
2 tsk. vineddike
4 spsk. olivenolie

Prøv også: Klassiske koteletter i fad

Sådan laver du koteletter chimichurri med kartoffelsufflé

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre.
Mos dem groft med en gaffel.
Rør dem sammen med blød gedeost, æg, salt og peber og kom massen i 4 smurte souffléforme.
Sæt dem i ovnen ved 180º i 25 min.
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side.
Kom revet citronskal og -saft i en blender sammen med renset chili, koriander, persille, pillet hvidløg, eddike og olie.
Blend til en syrlig og kraftig chimichurri (latinamerikansk pesto).
Servér koteletterne med chimichurri, halve tomater og de varme souffléer.

Prøv også: Koteletter med grønkålsspelt

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.