Grøn salat med mozzarella og granatæble

Sprød og lækker salat med mini-mozzarella-kugler og granatæble.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Grøn salat med mozzarella og granatæble

4 pers.)

Det skal du bruge til sprød, grøn salat

400 g broccoli
2 porrer
1 spidskål
1 krølsalat
1 bæger minimozzarellakugler
10 radiser
¼ granatæble
Dressing:
1 usprøjtet citron
1 tsk. flydende honning
½ tsk. dijonsennep
3-4 spsk. olivenolie

Prøv også: Grøn salat med bønner og valnødder

Sådan laver du salaten

Del broccolien i mindre stykker og damp dem møre i letsaltet vand i 2 min.
Rens og snit porrerne i tynde ringe.
Snit spidskålen i fine strimler.
Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
Anret dampet broccoli med porreringe, spidskål og salat.
Kom mozzarellakuglerne over.
Skyl radiserne, skær dem i skiver og fordel dem over salaten med granatæblekerner.
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Hæld dressingen over salaten og servér med brød til.

Prøv også: Kylling marineret i balsamico med salat dertil

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.