Tomat- bruschetta

Bruschetta er en hurtig og lækker forret, der med fordel kan laves på grillen. Denne opskrift er med tomat, oliven, rødløg og friske krydderurter.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Tomat- bruschetta

Det skal du bruge til tomat- bruschetta:

(4 pers.) 400 g blommetomater 1 spsk. olivenolie 1 rødløg 1 lime 1 dl hakkede friske krydderurter fx basilikum, oregano eller mynte 10 halverede sorte oliven 1 tsk. salt 1 flute 3 fed hvidløg Prøv også: Bruschetta med ærter

Sådan laver du tomat- bruschetta

Skær tomaterne i kvarte, løget i tern og bland dem med revet skal og saft fra limen. Kom blandingen i et ildfast fad, drys med krydderurter, oliven og salt. Stil fadet på grillen direkte over kullene i ca. 15 min., rør i tomaterne et par gange undervejs. Skær flutet i skriver og rist skiverne på grillen. Gnid de ristede skiver brød med hvidløg, anret tomaterne derpå og servér. Prøv også: Vandmelon med skinke
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.