Kage med karamel og frugt

Mums! Kage med karamel, kiks og chokolade. Løber dine tænder også i vand? Så skal du uden tvivl prøve denne lækre opskrift.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
kage med karamel og frugt

Det skal du bruge til kage med karamel og frugt:

300 g Digestive-kiks 180 g smør 200 g kondenseret mælk ½ dl kokosmælk 225 g rørsukker 60 g smør 2 spsk. kakao 1 ds. frugtcocktail 50 g hvid chokolade Prøv også denne lækre kage med dadler og saltkaramel

Sådan laver du kagen

Knus kiksene, bland dem med smeltet smør og tryk blandingen sammen i bunden af en form på 20 x 30 cm beklædt med bagepapir. Kog kondenseret mælk, kokosmælk, sukker og smør sammen og lad det koge under omrøring i 10 min. Kom blandingen i en røreskål, tilsæt kakaoen og pisk i 10 min. Lad blandingen køle, hæld den over kiksebunden og stil den på køl i 2 timer. Lad frugten dryppe godt af, smelt chokoladen over vandbad og dekorér kagen. Servér kagen i mindre stykker sammen med frugten. Prøv også: Luksus pandekager med nøddecreme og karamel
Abonnement på Familie Journal

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.