Kylling i fad: Kylling marengo

Kylling i fad er en god hverdagsret, der skal hygge sig i ovnen i 45 min. Kyllingelårene ligger i en lækker sauce af tomater, bouillon, oliven og bøde champignoner. En dejlig varm ret til blæsende efterårsvejr.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Kylling i fad
(4 pers.)

Kylling i fad: Kylling marengo:

250 g markchampignoner 2 spsk. olivenolie 4 dobbelte kyllingelår el. 8 overlår 1 ds. hakkede tomater med basilikum 2 dl hønsebouillon 100 g sorte oliven Salt og peber ½ bdt. persille Tilbehør: Grøn salat og kartoffelmos Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt

Sådan laver du kylling marengo

Rens champignonerne og skær dem i kvarter eller halve. Brun dem i olie i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem i samme olie. Hæld tomater og bouillon ved og lad kyllingestykkerne simre under låg i 40 min. Alternativt kan du komme det hele i et ovnfast fad og sætte det i ovnen ved 180° i 45 min. Tilsæt oliven, salt og peber. Skyl og hak persillen og drys den over. Servér retten med kartoffelmos og grøn salat. En hel grydestegt kylling med bacon. Uhm!

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.