DDV-opskrift: Julesandwich

Prøv en lækker sandwich til frokost - fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

60 g groft brød
Salatblade
120 g tilberedt and (uden fedt)

30 g DDV (7%) yoghurt
Friskrevet peberrod


RØDKÅLSSALAT
100 g frisk rødkål
½ tsk. salt
100 g frisk rødbede
½ æble
20 g svesker
1 tsk. brunkagekrydderi
Citronsaft


Rist brødet og læg salatblade og kødet i skiver på. Smag yoghurt til med revet peberrod og læg det oven på kødet. Striml kålen meget fint og kram den med salt, så kålen bliver blød. Riv rødbede og æble og klip sveskerne i bittesmå stykker. Bland det hele med brunkagekrydderi og smag til med citronsaft. Læg noget af råkosten i sandwich­en og server resten som en sidesalat.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Prøv flere lækre frokost-retter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Røget kylling med avocadosalat
Sandwich med kyllingesalat
Grønsager med hokkaido-tahindip

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.