Svinemørbrad med persille og mormorsalat
Med bacon om og feta fyld i midten kan det kun blive en succes. Servér den lækre svinemørbrad med sovs og salat, så har du et godt bud på en skøn sommerret.
Af
af opskrift: Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger

Annonce
(3 pers.)
Det skal du bruge til svinemørbrad med persille og mormorsalat:
1 svinemørbrad ca. 500 g 1 bdt. persille 100 g feta Salt og peber 125 g bacon i skiver 1 spsk. smør 1 dl bouillon 1 dl fløde 1 spsk. citronsaft 1 spsk. majsstivelse 1 spsk. sukker 2 hjertesalater Tilbehør: Kogte kartofler Prøv også: Fyldte pandekager med svinemørbrad
Sådan gør du
Skær et snit på langs af mørbraden, skær den halvt igennem og bank den let flad med en kødhammer. Hak persillen, bland halvdelen med smuldret feta og fordel blandingen i snittet. Saml mørbraden om fyldet og krydr med salt og peber. Vikl bacon om mørbraden og brun den i smørret på alle sider. Hæld bouillonen ved og lad den småsimre under låg i 15 min. Bland ½ dl fløde med citronsaft og lad den tykne. Tag mørbraden op og rør resten af fløden i væden fra kødet. Jævn sovsen med majsstivelse, tilsæt persille og smag til med salt og peber. Rør sukkeret i den tyknede fløde, vend salatbladene i og servér med kogte, nye kartofler. Prøv også: Kanelsnurrer med æbleAnnonce