Gratin med broccoli
Luftig og sprød gratin med broccoli. En lækker, rygende varm ret med inspiration fra mormorkøkkenet.
Af
Mandag, 12. juni 2017 - 8:00 - Af: Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger.

Annonce
Gratin med broccoli
(4 pers.)Ingredienser
6 æg 2½ dl sødmælk Salt og peber Lidt revet muskatnød 100 g revet cheddar el. emmentaler 40 g revet parmesan 1 skalotteløg 500 g små broccolibuketter Tilbehør: Groft brød og tomatsalat Kan du lide gratin med broccoli, så prøv også denne lækre gratin med kartoffel og spinatFremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, mælk, krydderier og de to slags ost sammen. Pil og hak løget og vend det i æggemassen sammen med broccolien. Kom det hele i en smurt ovnfast form med høj kant og bag flanen ved 200° i 20-25 min. (evt. lidt længere). Servér flanen med groft brød og tomatsalat.Annonce
Annonce