Wienersnitsel med råstegte kartofler

En af de gode gamle klassikere
Af
af Redaktion

35 min.
(4 pers.)

1200 g kartofler
3 spsk. olie
2 spsk. smør
Salt og peber
4 skiver kalveinderlår (600 g)
1 spsk. mel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 sammenpisket æg
1 dl rasp
2 spsk. smør
4 citronskiver
8 ansjosfileter
1 glas kapers
50 g høvlet peberrod
1 dl hakket persille


Skær kartoflerne i tern og svits dem let i olien. Læg låg på og steg videre i 15 min. Bank kødskiverne let og vend dem i mel tilsat salt og peber, så i æg og i rasp. Steg snitslerne gyldne i smørret, ca. 4 min. på hver side. Anret pynten med en citronskive, herpå ansjos, kapers og peberrod. Tag låget af kartoflerne og steg dem sprøde. Smag til med salt og peber, drys med persille og server.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere klassikere her

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.