Hamburgerryg med karamelliserede løg og sommergrønt

Hamburgerryg med nye gulerødder og ærter samt karamelliserede løg smager af sommer. En skøn sommerret som du kan servere til hele familien.
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.
Hamburgerryg med karamelliserede løg og sommergrønt

Ingredienser til hamburgerryg med karamelliserede løg og sommergrønt:

(4 pers.)

  • 900 g hamburgerryg
  • 400 g nye gulerødder
  • 1 bdt. grønne
  • asparges
  • 50 g smør
  • ½ usprøjtet citron
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. honning
  • 300 g perleløg
  • 500 g ærter i bælg
  • 1 bdt. persille

Tilbehør:

  • Kartofler

Prøv også: Pastaruller med ricotta og spinat

Fremgangsmåde

Læg hamburgerryggen i en gryde og tilsæt vand, så kødet er dækket. Kog hamburgerryggen i 30 min. ved svag varme og lad den herefter hvile i vandet i 20 min.

Vask gulerødderne godt. Bræk de træede ender af aspargesene.

Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt gulerødder og revet citronskal og lad dem dampe under låg i 10 min.

Lad aspargesene dampe med de sidste 2 min. Smelt smør og honning i en gryde og tilsæt perleløgene. Lad løgene koge, til sukkermassen begynder at tykne.

Bælg ærterne. Vend ærterne i og lad det varme godt igennem.

Servér med kogte, persilledryssede kartofler.

Prøv også: Kartoffelfad-sellerifad med hamburgerryg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.