Trøffelkugler med tranebær

Brug tørret frugt som naturligt sødestof i små lækre desserter og hapser. Her får du opskriften på trøffelkugler med tranebær.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft.
Trøffelkugler med tranebær
15 min
20 stk
Trøffelkugler med tranebær:
80 g havregryn
60 g tørrede tranebær
125 g tørrede dadler uden sten
30 g kokosmel
1 dl flydende honning
Kokosmel til at trille i

Fremgangsmåde:

  1. Hæld havregryn, tranebær, dadler, kokos og honning i en foodprocessor, og kør det til ensartet konsistens.
  2. Tril massen til ca. 20 små kugler, og rul dem i en dyb tallerken med lidt ekstra kokos.
  3. Sæt dem på køl indtil servering.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.