Hvid pizza med rodfrugter

Forkæl dig selv med denne lækre opskrift på hvid pizza med rodfrugter.
Af
Af Emma Martiny Foto: Lea Kaae
Hvid pizza med rodfrugter
30 min
4 personer
Hvid pizza med rodfrugter:
2 ruller fersk pizzadej
250 g ricotta
2 kugler frisk mozzarella
500 g bagte, afkølede rodfrugter
½ portion pesto
1 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 250°, og sæt 2 bageplader i ovnen.
  2. Flyt pizzabundene over på hvert sit stykke bagepapir.
  3. Smør ricotta ud på pizzabundene, og fordel mozzarellaosten over.
  4. Træk forsigtigt bagepapiret med pizzaerne over på de brandvarme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 7 minutter, til pizzabundene er sprøde og gyldne.
  5. Tag pizzaerne ud, og top dem med ovnbagte rodfrugter.
  6. Sæt dem tilbage i ovnen i yderligere 3 minutter, til rodfrugterne er varme.
  7. Dryp pesto over pizzaerne, og pynt med basilikum.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.