Bagt græskar med pekannødder, rå rosenkål og parmesandressing
Denne bagte græskarret med pekannødder, rå rosenkål og parmesandressing er den perfekte blanding af sødme, sprødhed og cremede smage.
Af
Af: Af Ditte Ingemann Foto Lene Samsø

Foto: Lene Samsø
Annonce
25 min
4 personer
Bagt græskar med pekannødder, rå rosenkål og parmesandressing:
½ hokkaido
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
150 g rosenkål
50 g pekannødder
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
½ citron
2 spsk. revet parmesan
Fremgangsmåde:
- Halvér græskarret, og fjern alle kernerne.
- Skær det i tynde skiver på ca. ½ centimeters tykkelse.
- Riv eller pres hvidløgsfeddene og rør det i olivenolien sammen med salt og peber.
- Vend græskarskiverne med hvidløgsolien, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
- Tænd ovnen på 200 ° varmluft.
- Bag græskarrene i ovnen i cirka 25-30 minutter.
- Kom pekannødderne med i ovnen i det sidste 5 minutter, så de bliver sprøde og gyldne.
- Rengør rosenkålene, og snit dem helt fint.
- Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
- Hæld dressingen over rosenkålen, og massér den let.
- Fordel kålen i et stort fad.
- Anret rosenkålene med de bagte græskar og pekannødder.

Opskrifter
Spidskålssalat med dadler, æbler og valnødder
Annonce








